Keresés ebben a blogban

Translate

2010. december 5., vasárnap

Védelem

Mindenképpen megvédik a nyugdíjadra eddig befizetett járulékok összegét a nem elhanyagolható hozamaival együtt.
Erőnek erejével megvédik tőled a saját pénzedet. Persze lehet gyártani ehhez az akcióhoz mindenféle magyarázatot, de ettől még a lopás az lopás.

Jelentem, tisztelt kormányzat, hogy az önök érvelésében valami rohadtul hibádzik! 

Állítólag válság van. Ha ez igaz, akkor tessenek ezt a büdös, rohadt válságot kezelni! Talán nem azzal kellene az időt tölteni, hogy sürgős tempóban szétbarmolják azokat az intézményeket, amelyek biztosítják - valamelyest - a demokrácia érvényesülését. Azért csak valamelyest, mert önök, t. hölgyek és urak a kormányzati oldalon voltak szívesek ezekbe az intézményekbe már előző országlásuk idején beépíteni a téglákat. 

Tessenek kérem végre létrehozni azt a durván nyolcvanezer darab munkahelyet, amit erre az évre bevállaltak. Mert mint tudjuk, az önök tiszteletre méltó főnöke nem ígéretet tett, hanem vállalást. Bár, ami azt illeti ez a dolog lényegét tekintve tök mindegy. Hol vannak a munkahelyek?

Tessenek végre azzal foglalkozni, amiért önöket odaküldte az oly gyakran emlegetett nép! Mert nagyon valószínű, hogy nem azért szavaztak önökre, hogy saját tiszteletdíjukat emeljék teljes egyetértésben, ahogy szokás ebben az országban a rendszerváltás óta, hanem azért. hogy felemeljék azokat, akik már jó ideje alulról nézegetik a béka seggét.

A közszférában dolgozók - a dolgozókat szó szerint szíveskedjenek érteni! - fizetése gyalázatosan alacsony. Minden ellenkező statisztikai adattal ellentétben azok az emberek, akik elvégzik a napi munkát olyan keveset keresnek, hogy a számláikat nem tudják belőle kifizetni. A vezetők ezzel szemben költségtérítés jogcímen annyi pénzt visznek haza minden rohadt hónapban a fizetésükön túl, amennyit az "alja nép" nyolc órai megfeszített munkájával gyakran nem is keres meg. Ehhez most még ajándékba megkapják a 16%-os adókulcsot is. 

Na, ha valami pofátlanság, akkor ez az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése