Keresés ebben a blogban

Translate

2011. november 24., csütörtök

Lúzerek

Én ezt nem hiszem el! 

Az egyik rádió betelefonálós műsorában az egyik fazon - vér fideszes lehet - olyat bírt kiejteni a száján, amitől lemennék hídba, ha még a régi lennék. Azt mondja az ürge, hogy orbán azért kénytelen visszaoldalogni az IMF-hez, mert a sajtó és más körök összehangolt támadást indítottak a forint ellen. Mindezt azért, mert orbán nekiment a bankoknak azért, hogy a tőlük levett különadó segítségével megadja a zembereknek, amire szükségük van. Hogy segítse az elesetteket és a rászorulókat, kénytelen volt - nagyon helyesen - megvívni a gazdasági szabadságharcot. És igenis, megadja, amit ígért. Igen, igen, igen! (Jesszusom, most hallom, hogy akit nemes egyszerűséggel fazonnak neveztem, maga csányi sándor volt. Vagy rosszul hallottam? Se így, se úgy nem kérek elnézést a fazonozásért, és passz!)

Nagyon mélyen tisztelt betelefonáló fazon, és mindenki, aki hozzá hasonlóan látja a helyzetet! 

Vegyétek már végre észre, hogy orbán nem csak a bankokat támadta meg! Megtámadta a médiákat, az Alkotmánybíróságot, a Költségvetési Tanácsot, az IMF-et, az Európai Uniót, a kereskedelmi láncokat, a gyógyszergyárakat, a vállalkozókat, a háromszázezer alatt kereső összes munkavállalót, a munkanélkülieket, a rokkant nyugdíjasokat, a korengedménnyel nyugdíjba ment embereket, a rendvédelmi dolgozókat, a tanárokat, a szülőket, az önkormányzatokat, a szakszervezeteket, a filozófusokat, a színházakat, a közgyűjteményeket, a közintézményeket, az autósokat, a bírákat, Károlyi Mihály és József Attila emlékét, az MSZP-t, az 56 után el nem ítélt népességet, azaz lerohanta a harmadik köztársaságot. 

A magyar lakosság túlnyomó többségét, szinte biztos, hogy több, mint kétharmadát padlóra küldte, vagy hamarosan padlóra fogja küldeni. 

Mi a franc folyik itt? Tényleg ennyire gyávák, és lúzerek vagyunk? Velünk mindent meg lehet tenni?

Nézzük, kit hagyott békén orbán pancser-kormánya? 
Azt a szűk gazdasági csoportot, és a médiának azon szereplőit, akik pénzzel, és/vagy nyelvvel hatalomra segítették. Na és persze a jobbikkal sem piszkálódik. 

Vajon miért?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése