Keresés ebben a blogban

Translate

2012. december 1., szombat

Parlamenti csendélet

Zsidózás és buzizás. Ez Magyarország Országgyűlése. Megyek sírni.

Lassan-lassan fóbiáim lesznek az lmp-vel kapcsolatban. Nem hinném, hogy én tehetek róla, de valahogy egyre inkább megerősítik bennem a legelső, velük kapcsolatos véleményemet: nevezetesen azt, hogy szerintem ezek simlisek. 

Hogy a jobbik olyan, amilyen, azt tudjuk. Azt is sejteni véljük, hogy ha netán, ne adj' Isten kormányzati pozíció közelébe kerülnének, pontosan olyanok lennének, mint az összes többi eddigi, csak még sokkal erőszakosabban tepernének, mint akár a fidesz. Pedig a jelenleg regnáló társulat nyomul ezerrel, amit csak a teljesen agyament fidesz-funok nem hajlandók észrevenni. 

De hogy az lmp totálisan bekattant, az egészen nyilvánvaló. Egyrészt ők nem akarnak egyetlen parlamenti párttal sem közösködni. Ja, na persze. De ha jól tévedek, az Együtt 2014 sem nem parlamenti, sem nem párt. Ennek ellenére velük sem hajlandók közösködni. Ebből a nézőpontból cáfolják saját nevüket, miszerint lehet más a politika. Ha lehetne más, mint amilyen, akkor ők most csodálatosan megmutathatnák a konszenzusra való képességüket. Ha nem mutatják meg, akkor én úgy veszem, hogy ilyenjük nincs is. Másrészt az a válasz egyszerűen gyomorforgató, amit ennek a szerencsétlen zsidózó, listázó Móka Mikinek írt Ertsey képviselőnő. 

Mi van, tán csak nincs a képviselőnőnek homofóbiája? Tán csak nem szemezget a kisebbségek között? Szóval, ez egy vicc, de a gusztustalanabb fajtából. Ha innen nézzük, kiderül, hogy az lmp politikája nem csak hogy nem más, hanem egyszerűen nulla. Ez nem politika. Ez pontosan akkora bunkóság, mint amit kifogásol a jobbikos fazonnál (a nevét akkor sem írom le, ha a keresőmotorok nem találják meg az írásomat).

Lássuk csak. A fidesznek annyi fóbiája van, hogy felsorolni sem érdemes, a jobbik szimplán rasszista, az lmp-ben pedig homofób, Gyucsány-fóbiás  képviselők ücsörögnek. 

Lassan kirajzolódik, hogy a szerény felhozatalból kiket nem választok tutira.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése