Keresés ebben a blogban

Translate

2012. december 28., péntek

a HOFI. Szilveszteri előzetes

Hamarosan elérkezik a Szilveszter, és egy újabb évnek futunk neki. A NER keretében. Puff neki! Ezt kaptad, mert ezt érdemelted. Velem együtt. 
De most inkább röhögjünk egy sort a siránkozás helyett. A téma az utcán hever, ahogy mindig is. Hofi helyettünk is lehajolt érte, és közkinccsé tette. Minden szava igaz, és még ma is aktuális. Sajnos.

a HOFI
A fiatalabbaknak talán már - sajnos - be kell őt mutatnunk. Egy olyan humorista néhány felvételét láthatjátok, aki minden politikai érában megmondta a tutit. A helyzet elég szomorú, mert bármilyen messzire megyünk vissza az időben, a mondanivalója most is ugyanolyan aktuális, mint amikor elhangzott. Tíz éve nincs köztünk, de szerencsére vannak, akik őrzik az emlékét, és lehetővé teszik számunkra, hogy élvezzük a vicceit.
Bár nem szeretek itt politizálni, most mégsem tudom elkerülni ezt. Olyan csemegéket találtam a neten, amelyeket nem tudtam nem elhozni ide. Akinek valamilyen irányban politikai "szerelme" van, az ne nézze meg az alábbi képeket. A többieknek viszont melegen ajánlom.


Még több marhaságot találsz I T T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése