Keresés ebben a blogban

Translate

2011. január 25., kedd

Szégyen! (it is a shame!)

Kósa Lajos, aki a görög saláta kifejezést egy ideje már a szájára sem veszi, - hál' Istennek! - ismét kivágta a rezet a média törvénnyel kapcsolatos szakértő hozzászólásával.

Szerinte - sincs - nincs itt semmi baj, hiszen a sz@rt a szocialisták keverik Brüsszelben.

Mint a napokban megtudhattuk, a médiatörvény egyik sarkalatos célja az, hogy a zsidózó, rasszista megnyilvánulásokat végre kiszorítsa oda, ahová valók: a szemétdombra. 
Ehhez képest pártjának nevezetes, mindenható tagja - egy a sok közül - még mindíg bírt meglepetést okozni eme - immár világszerte bírált - törvény céljának tökéletesen ellentmondó értékítéletével. 

Nem akárkit tüntetett ki Nógrád megye Madách Imréről elnevezett díjával! Ezúttal ugyanis a fekália-szakértő, többek meglepetésére íróvá kinevezett bayer zsolt kapta meg az elismerést a Nógrád-megyei Közgyűlés elnökétől. 
Bizonyára ez itt már maga a Kánaán, - legalábbis bayer zsótinak - a demokrácia és szabadság földje! Éljen, éljen, éljen! 

A tollforgató természetesen munkásságának köszönheti a dicsőséget, eszedbe ne jusson másra gondolni. Igaz, hogy a díj alapításakor az odaítélésnek még olyan feltételei voltak, amelyek megnehezíthették volna számára a kis plakett begyűjtését, de sebaj! Természetesen ezek a feltételek a választók kétharmadának kívánsága szerint ideiglenesen felfüggesztésre kerültek. Így aztán megnyílt az út a tehetség előtt!



Amúgy néhány szót a díjról, csak hogy lásd, mennyire megfelelő emberhez került.

Nógrád Megye Madách Imre Díja

(1) Nógrád Megye Madách Imre Díja adományozható egyéneknek és közösségeknek a tudomány, az irodalom, a művészetek és a közművelődés terén végzett kiemelkedő tevékenységért; külföldiek számára a Madách életmű gondozásáért, fordításáért, kutatásáért.

(2) Az átadás ideje: minden évben Madách Imre születése napja (január 21.) alkalmából Balassagyarmaton rendezett ünnepség keretében.

(3) A kitüntető díjból évente legfeljebb három adható.

(4) Nógrád Megye Madách Imre Díja emlékplakett:
kör alakú, 100 mm átmérőjű, átlag 5 mm vastagságú, bronzból készült kétoldalas plakett, egyik oldalán Madách Imre portréja; másik oldalán középen a megye címere, körülötte felirat: "Nógrád Megye Madách Imre Díja". Az emlékplakett alkotója Molnár Péter szobrászművész.




(5) A díj odaítéléséről a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Közoktatási és Művelődési Bizottsága átruházott hatáskörben dönt.

Alapítás éve: 1964
Alapítás helye: Balassagyarmat

Kedves, szeretve tisztelt Madách Imre!
Én kérek elnézést!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése