Keresés ebben a blogban

Translate

2013. május 2., csütörtök

Ne bántsátok kicsi Lajost!

a kocsis máté - hajléktalansági, titkosszolgálati, valamint mocskos-lejárató-kampány szakértő - ismét drámai bejelentést tett. Eszerint a 2010-es választási kampányban valamikor, valaki egy alantas lejárató videót tett közzé, amely kósa lajosra nézve méltatlan, és ocsmány állításokat tartalmaz. 

Egy. 
Ki a f@sz az a kósa lajos, aki ellen nem lehet a jól bevált - akár igazságtalan és hazug - lejárató eszközöket bevetni? Minden egyes balliberális politikus ellen folyt már ilyen kampány, sőt a mai napig is ömlik a sz@r minden kormányoldali forrásból. Tehát, barátocskáim, kuss legyen!

Kettő. 
Mi a f@szról fecseg ez a máté már megint marhaságokat? A kósa-videó még 2007-ben készült, azaz köze nem lehet a Laborc elleni hadjárathoz, amit most a fidesz folytat, és amelyen keresztül természetesen Gyurcsány frakkját szeretnék már végre elkapni. 

Három. 
Kósát egyébként nem kell videókkal lejáratni, lejáratja magát a hülye szövegével. A Gödel tétel, meg a nagy számok törvénye! Röhögnöm kell! Valószínűleg ő maga sem érti, amit összehablatyol. Hála Istennek, hogy nem maradt matektanár! A politikai tevékenységével is mérgezi az ifjúságot, de legalább nem zavarja össze az agyukban a matek ismereteket.

Eddig volt a magyar igazság, és most jön a ráadás: Ne finnyáskodjon már a fidesz, és ne rinyáljon, mint egy csapat kiscsoportos óvodás! Épp ideje, hogy férfiasan állják a mocskolódó, lejárató célú kritikákat. Egyszer végre kapják már vissza, amit számolatlanul osztottak eddig mindenkinek, aki nem fújt egy követ velük!

P.S. Kedves, hűséges olvasóim! Elnézéseteket kérem, de tudjátok a stílusbeli példa ragadós. Dajcstomi, és társai mutatják az utat, hogyan lehet kulturálisan olyan mélyre süllyedni, ahonnan a bányászbéka valaga egy távoli fekete lyuknak látszik a világmindenség egén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése