Keresés ebben a blogban

Translate

2013. május 6., hétfő

Mutyikáim

Blogunk első kézből szerezte meg a Nemzeti Dohánymutyi Zrt. által forgalmazandó cigaretta, a Mutyifilter csomagolásának terveit. Jelezzük, hogy némi plágium jelei körvonalazódnak, hiszen egy hasonló ötlettel az Mszp-s Szanyi Tibor állt elő. 

A képviselőről tudni lehet, hogy időnként igen vitriolos stílusban bírálja pártunk és kormányunk tevékenységét, sőt egy alkalommal nem átallotta középső ujját felmutatni a jobbikos képviselők felé, akik hozzászólása alatt folyamatosan inzultálták őt. Az eset után a Ház elnöke több, mint százezer forintos büntetést szabott ki - na nem a jobbikosokra, hanem a renitens képviselőre. Szanyi láthatóan nem tanult az esetből, hiszen ma olyan interpellációt akart elmondani a "trafik tender" kapcsán, ami kövér lászló szerint egyenesen az Országgyűlés méltóságát sértette volna, amit egy valamire való (nem t'om mire) való Házelnök nem engedhet meg, különösen nem a demokratikus Magyarország miniszterelnökének egyik legjobb barátja.

Miután - vagy mielőtt, erre nem igazán emlékeznek a szemtanúk - kövér bejelentette, hogy a hozzászólás elmondását megtagadja, felszólította a zúgolódó honatyákat, hogy ne óbégassanak. Így. Ezek után a fidesz szóvivője elmondotta volt, hogy bizony, bizony, a stílus maga az ember.

Hát, mi is így gondoljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése