Keresés ebben a blogban

Translate

2013. március 24., vasárnap

Mindenki izé!

Magyarország - értsd: Micimackó barátai és üzletfelei - visszautasítják, hogy az egész világot behálózó liberál-bolsevik-zsidó-buzi-szingli hordák rossz hírét keltsék népünknek, amely megbűnhődte már a múltat s jövendőt egyaránt. 


Az alábbiakból világosan megláthatjátok, milyen izé mindenki a magyarokkal szemben. Fujj, undorító, és visszataszító a viselkedésük! A kormányszóvivő nyilatkozatait először blogunkban olvashatjátok egy csokorba gyűjtve.

Kormányszóvivői nyilatkozat

Visszautasítjuk, hogy bárki beleavatkozzon gazdaságpolitikai elképzeléseinkbe, no pláne, hogy kritizálni merészelje azokat! Nem kellett a rohadt IMF pénze, naugyehogyláttyátok?! Megoldottuk. Ja, hogy ezzel  persze úgyszintén növeltük az ország hitelállományát? És akkor mi van? Amikor a devizában kibocsátott kötvényeket - devizahiteleket -  kamatostul vissza kell fizetnünk, a lakosságnak az a része, akinek ez nem tetszik, nagyjából már alulról szagolja az ibolyát, vagy olyan öreg lesz, - reméljük - hogy a hamut is mamunak mondja. Mi pedig - hoffmann rózsi nénivel karöltve - kineveljük a saját embereinket, akik a saját szájukból is segget csinálnak, ha anyagilag megéri nekik. És higgyék el hölgyeim és uraim, van az a pénz, amitől megéri!

Visszautasítjuk, hogy a német gyerekek agyát mossák a német köztévében ahelyett, hogy szóról szóra átvennék a magyar távirati iroda híreit, és az igazságot mutatnák be! Amint Magyarországnak módjában áll, rendet teremt a német sajtóban is, de sajnos erre még várni kell egy kicsit.

Visszautasítjuk, hogy a március idusán autóikban rekedt emberek által kitalált rémhíreket terjessze a sajtó! A kormány a helyén volt, a katasztrófát megvédtük az elhárítástól, és nem haltak meg annyian, mint Gyurcsány tüzijátéka alatt.  A magyarok vezetője saját szemével győződött meg az utak állapotáról a hóvihar után két nappal. Belügyminiszterével együtt álruhába öltöztek, bejárták az országot, felvettek két határon túli magyart az autójukba, és mindennel meg voltak elégedve, kivéve a lakossággal, aki felelőtlenül viselkedett.

Visszautasítjuk, hogy mindenki beleavatkozzon a kormány kitüntetés adományozási gyakorlatába. A miniszternek nem feladata, hogy ismerje a kitüntetésre javasolt személyek tevékenységét, továbbá nem feladata az sem, hogy az őt megvezető munkatársaitól megváljon. Senki sem várhatja el a minisztertől azt sem, hogy teljes körű vizsgálatot rendeljen el a botrányos kitüntetés körülményeivel kapcsolatban, és minden érdemtelentől visszakérje a díjat.

Visszautasítjuk, hogy bárki magyar nemzeti lobogót égessen! Más nemzetek, nemzetközösségek lobogóját elégetni, más kisebbségeket gyalázni, provokálni, más országok vezetőit sértegetni pedig kizárólag nekünk, magyaroknak van jogunk. 

Visszautasítjuk, hogy tőlünk bárki, bármilyen vonatkozásban bocsánatkérést, de legalább egy ahhoz hasonló, kevésbé megalázó "elnézéstkérek,tebarom" nyöszörgést elvárjon! 

Összefoglalva tehát a kormány álláspontja a következő: mi, magyarok, - Európa legmagyarabb nemzete - bármit megtehetünk, a többiektől pedig elvárjuk, hogy ezt tiszteletben tartsák. 

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek. Kérdés, hogy ki Jupiter, és ki az ökör?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése