Keresés ebben a blogban

Translate

2013. február 22., péntek

A zagyva

Ősmagyar tulok

A magyar honatyák igazi bunkó módon beszélnek honanyáinkkal és egymással. A magyar emberek pedig már fel sem szisszennek.

A zagyva nem csak lecigányozta az LMP képviselőnőjét, - miközben magát fehér embernek nevezte - de ráadásul az arcába hörögte, hogy azért egy kóbor numerára hazavinné, mert ő már csak tudja, hogy sötétben minden tehén fekete.

Hogy erre selmeczi képviselőasszonynak, és díszes elvtársainak egy büdös szava sem volt, az már meg sem lep. De szent schiffer andrás, Osztojkán Ágnes volt frakcióvezetője is hallgat, mint az a bizonyos, bűzös dolog a gazban.

Azonban annál nagyobb a zajongás a székely zászló ügyében. A "magyarok", a fidelitas-szal egy kórusban kinyilvánítják, - mert hogy most már ott tartunk, hogy az a magyar, ki sz@rt kavar - hogy nem tűrik el a román államtól, hogy faji, vallási, vagy akármilyen alapon megkülönböztesse a kisebbségek csoportjait. Esetünkben a székelyeket. 

Most akkor magyarázza már el valaki, hogy mi abban a faji megkülönböztetés, hogy a románok nem repesnek attól, hogy a székely zászlót kitűzzék az állami hivatalokra?! És ha ezt faji megkülönböztetésnek tekintjük, akkor nem pont a székelyek akarják magukat ezzel megkülönböztetni a többségi lakosságtól? Aztán vaj'h mi célból? Egyébként nem tudják a románok, hogy Székelyföldön székelyek élnek? Vagy mi az értelme ennek az egész cirkusznak, hacsak tényleg nem a területi autonómiára való törekvés? Rómában tégy úgy,  mint a rómaiak. Romániában pedig úgy, mint a románok. Azaz - a gyengébbek kedvéért, akik ezt félre akarják értelmezni - kövesd annak az országnak a törvényeit, amelyikben élsz! Vagy költözz el! Ez ennyire egyszerű. 

Ha pedig kikérjük magunknak, hogy megkülönböztessenek minket faji hovatartozásunk, vagy származásunk miatt, akkor talán kérjük ki azt is, ha másokat cigányságuk, zsidóságuk, vagy netán homoszexualitásuk miatt megbélyegeznek, vagy nyíltan sértegetnek. Különösen akkor, ha a sértegető egy országgyűlési képviselő. 

Vágjunk vissza a saját származásával! Dörgöljük az orra alá, amikor csak tehetjük, hogy meggyőződésünk  szerint közeli rokonságban állhat az orángutánokkal, bár nem akarnám megsérteni az orángutánokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése