Keresés ebben a blogban

Translate

2013. február 14., csütörtök

A vég kezdete

Jóindulat és szakértelem sugárzik
az ÁSZ tagjainak arcáról
Hát, ezt kaptuk, mert megérdemeltük. Ha 2014-ben nem szedjük össze magunkat, akkor soha többé normális országban nem élhetünk. 
A gyerekeink, unokáink lebutítva, leigázva fognak élni, és visszasírják a rendszerváltás előtti korszakot, mert a mostani még annál is brutálisabb. 

Számvevőszéki vizsgálat folyt a Simor-féle Jegybankban, ahogy viszonylag sűrűn megtörténik ebben az intézményben. Kétévenként szinte biztosan.

Namármost! A napokban lezárult vizsgálatból nem csak az derül ki, hogy Simor törvényt sértett, - közben megvolt a feljelentés, és bírósági tárgyalás is? vagy a Számvevőszék időközben ítélkezési jogot is kapott? Na, akkor tényleg lemaradtam valamiről - hanem az is, hogy a korábbi Számvevőszéki vizsgálatok semmit sem értek. Mindenki hülye volt eddig, vagy bűnrészes, ha nem tárta fel azokat a súlyos hibákat, amelyekkel most előálltak. Vagyis a korábbi Számvevőszékben hülyék, vagy bűnözők ültek. Netán megint valami új szabályt kellett volna 2010-ben betartani? Egy akkoriban még nem létező előírás be nem tartását kérik számon Simoron?  Miért nem vizsgálták az MNB működését rögtön a kormányváltás után? Miért hagyták, hogy törvénysértően működjön? Miért Simor fizetésével voltak elfoglalva ahelyett, hogy a munkájában találtak volna fogást? Tán csak nem azért, mert az egészet most találták ki?

Ezektől az ámokfutó, tehetségtelen, rosszindulatú és szolgalelkű csicskásoktól minden kitelik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése