Keresés ebben a blogban

Translate

2013. április 5., péntek

Április 4-e, a felszabadulás napja

Mivel ma már nem divat beszélni erről a napról, úgy döntöttem, én beszélek róla.

A legenda szerint 1945-ben, ezen a napon takarította ki a Vörös Hadsereg Magyarországról a nácikat. Sajnos nem végeztek tökéletes munkát, mert valahogy mégis itt maradtak, bár bíróság mondta ki, hogy nem is azok, aminek látszanak. A jobbikról és táboráról van szó természetesen, ha valakinek kétségei lennének.
Ki-ki kérdezze meg a szüleit, ha legalább nekik elhiszi, amit mondanak. Ha nem, maradjon tudatlanságban, most úgy is ez a menő! 

Amúgy legalább két ember biztos felszabadult tegnap este. Kálmán Olga a Péterfalvi Attila ombudsmannal készített riportja során elemében volt, és jól megfing@tta a kliensét. A magyarázhatatlant nem lehet megmagyarázni, bár az alany nagyon igyekezett. 


A másik felszabadulás is parádés volt. Fiala végre elérte azt a színvonalat, amit elvártam tőle. Sikerült kellemes meglepetést okoznia a Schmidt Máriával (kommunista terrorszakértővel, vagy kommunista-terror szakértő? na mindegy, a helyesírás soha nem volt erősségem, ebben smittpalibácsira hasonlítok) szemben aratott kiütéses győzelmével. Kétségkívül elismerésre méltó módon igyekezett a vendég hárítani a kérdéseket, de rohadt kevés sikerrel. 

A videót egyelőre nem töltötték fel a honlapra, de nagyon remélem, hogy hamarosan megnézhetitek! Tanulságos, az tuti.

Gratulálok Kálmán Olgának és Fiala Jánosnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése