Keresés ebben a blogban

Translate

2013. október 9., szerda

Magyarország, szeretlek!

Szeretünk, Viktor!
Most már tényleg a hócipőm van tele a fidesz és szájtépőinek siránkozásával! Szegény Magyarországot mindenki bántja, mindenki hazudik, lop, csal, de minimum rosszindulatúan elferdíti mindazt, amit a kormány mond, vagy tesz. 

Ma az a kis szerencsétlen guger gyerek (guger = gulyás gergely) kiverte a biztosítékot a készülékemben. 

Ez a kis suttyó, - ez itt egy vélemény volt, és nem tény állítás! - aki egyébként jogásznak nevezteti magát, és rendszeresen áll elő úgynevezett önálló képviselői indítványokkal, - amelyeket persze nem ő ír, csak a nevét kell a papír aljára biggyesztenie - amelyekből aztán a kétharmad dicsőségére előbb-utóbb (bár általában inkább előbb) törvények lesznek. 

Na, azt mondanom sem kell, hogy a jó munkához idő kell, ezért aztán az ilyen gyors tempóban született törvényecskék olyanok, amilyenek. Jó esetben majd valaki talán visszacsinálja őket, rosszabb esetben a zalaptörvény részeivé válnak, és ember legyen a talpán, aki kitakarítja őket a többi selejtes irománnyal együtt. 

Namármost ez a kis szerencsétlen gyerek aszongya, hogy az előzetes letartóztatás időtartamát határozatlan idejűre akarják változtatni, hogy hadd rohadjanak meg a cellában azok, akiket ők meg akarnak rohasztani. 

Persze lesz olyan, akiről majd hatszáz év múlva kiderül, hogy rászolgáltak az előzetes büntetésre jellemző körülményekre, de bizonyára lesznek, akikről bebizonyosodik, hogy ártatlanok. Szóval megint egy olyan javaslattal jönnek elő, ami nem csak Európában, de a világon megütközést vált majd ki minden józan gondolkodású emberből, na pláne a jogászokból. 

Aztán majd megint elkezdenek siránkozni, hogy szegény Magyarországot így, meg úgy izélgetik, pedig a világban vannak olyan országok, - bár ebben ne legyél azért biztos - ahol életük végéig ülhetnek a bűnözők előzetesben, mert megérdemlik. 

Aztán majd jön a kötelezettségszegési eljárás szegény Magyarország ellen, esetleg még valami zsíros kis büntit is kaphatunk, mert már megint olyat tett szeretett pártunk és kormányunk, amit nem kellett volna. 

Egy dolgot azért tisztázni kéne már végre! 

Magyarország nem egyenlő sem orbán viktorral, sem a fidesszel, sem a kdnp-vel, de még a cöfös civilek is kevesek ahhoz, hogy összetéveszthessük őket Magyarországgal. 

Nem tudom, mi olyan bonyolult ebben, hogy képtelenek különbséget tenni! Ezzel az erővel akár az is mindegy lehetne nekik , hogy fal mellett szarnak, vagy szar mellett falnak! 

Ahogy a dolgok most állnak, szerintem mindegy is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése