Keresés ebben a blogban

Translate

2013. június 22., szombat

Legény a gáton

A miniszterelnök legény a gáton
Miniszterelnökünk, minden magyarok vezetője kivette részét az országunkon pusztító erővel végigsöprő árvíz elleni védekezésből. Tette ezt teljesen önzetlenül, hivatástudatból és/vagy elhivatottságból. Erejét megfeszítve, éjt nappallá téve dolgozott. Ja, nem... nem töltött homokzsákot, mint a mocskos balliberális, ingyen reklámot kereső politikai riválisai! Dehogy! Ő irányította a bonyolult szervezési munkálatokat, utasításokat adott ki, és egyhuzamban tájékoztatta népét az eseményekről. A sajtó természetesen spontán követte őt, és minden létező média felületről Vezetőnk gondterhelt, ám igen határozott arca ragyogott ránk. Természetesen közpénzből, és kicsit sem kampány célzattal. 

A felcsúti Maradona hű maradt önmagához, és a szabályokhoz, melyek szerint "a leírt szavak felolvasandók". Hol van már a szónoki képesség, hol van már az őszinteség? Annyit hazudott már a kedves Vezető, hogy még egy olyan egyszerű mondatot sem képes papír nélkül elmondani, amely arról tájékoztat, hány embert kellett adott területről kiköltöztetni a biztonsága érdekében. 

Annyira szánalmas volt a teljesítménye, hogy ép ésszel  felfoghatatlan, miért hisznek neki annyian, amennyien.

A magyar katasztrófa elhárítás jól vizsgázott. A zsidózó tűzoltóktól eltekintve minden rendben volt. De aki azt hiszi, hogy ehhez orbánnak bármi köze volt, az nem épelméjű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése